pühapäev, 22. jaanuar 2017

Internetita päev

Et eile ei saanud viletsa interneti pärast blogi teha, siis nüüd kaks päeva korraga.
Tehnikaga on üldse kahtlased lood. Saun lülib end ise välja või läheb vahel hullult kuumaks; praeahi ei tahtnud ükspäev üldse küpsetada nii et asendasime praadimisega pannil; pliidi kohal õhupuhasti huugab kogu aeg, sest see pidi olema tsentraalne ja ei saa välja lülitada. Heli telefon viskas pildi pauguga eest ja keeldus edasisest koostööst kuni kodus laadija saba taha sai. Ja Meeli ning Heli kokkupuutes on alati särtsu, päris valusalt kohe. Ilmselt on paljus süüdi lõngadega möllamisel tekkiv staatiline elekter. Ja tolmu tuleb sellest ka ohtralt nii et hari ja kühvel peaks olema kangaspuude külge integreeritud või veel parem - tolmuimeja.
Ja ikka söök, saun, tuttu.

Õppisime
Narmaid tegema. Pildid tulevad edaspidi.
Et kanga kudumine on ohtlik telefonile.
Et mittetoimivat telefoni aitab elustada laadija.

Tore 
Tantsuteater, kus käis Heli Soome tuttavatega. Üritus oli Teatrikuoppas (Lavaauk?) paarkümmend km Oulust väljas. Eriti tore oli varjuteatri osa.


Kuulata Vikerraadiost uudiseid Eestist (Šoti päevad Haapsalus) ja soovikontserdile kaasa laulda. Innustusime niivõrd, et jäi lõngapoodi minemata.

Üllatus
Et narmaid (ilus soome sõna hapsut) annab teha nii mitut moodi.

10000 sammu 7 km, 10 h koolis

Ja et tänase päeva pildivaru liiga lahjaks ei jääks siis väike ülevaade trükitöödest.
Vahepeal vilksas meie trükikunsti alguse üldpilt.
Isu tekitamiseks kaunistasime end võõraste sulgedega e. kasutasime Soome kolleegide tehtud matriitse, õigemini küll kombinatsioone nende matriitsidest. Allpool ülevaade. Sulgede motiiv jäigi lemmikuks.
Praeguseks on Meelil valmis oma matriits ja ka toodangut. Kui Heli oma nii kaugele jõuab, siis anname ülevaate protsessist.
Galerii:
Heli





Meeli















Ja kohalikud oskajad:










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar